Kompani projektimi dhe ndertimi | Just another WordPress site
14869
home,page,page-id-14869,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3B PROJECT

Kryefjala e synimit tonë është siguria e klientit. Respektimi i rregullave dhe ligjit të ndërtimit. Bashkarisht me klientin ne krijojmë një mardhënije të shëndosh.  Kujdes të shtuar i japim realizimit të përbashkët të qëllimeve në raportin ndërtues-klient.  Pra,  vetëm tek ne, ju mund të gjeni një ofertë e cila i përshtatet planit tuaj.

Projektim I ndertesave arkitektonike

Kompania jonë synon të jetë inovative në industrinë e ndërtimit. Qëlllimi përqëndrohet tek  zgjidhjet funksionale e klientit.  Ata që e bëjnë të mundur realizimin e ëndrrës dhe planit  tuaj  janë punonjësit e kompanisë sonë.

Ndertim i Ndertesave të tipologjive të ndryshme

“3Bproject“ përbëhet nga një grup profesionistësh të fushës së ndërtimit dhe urbanistikës. Të gatshëm plot pasion, motivim për të zhvilluar projekte arkitektonike, punonjësit janë këtu për ju.  Përmbushja e detyrave dhe  shërbimet tona të shpejta dhe të sigurta, korrektë në cilësinë “3Bproject“  ka arritur të fitojë besimin klientëve të saj duke u berë partner i rregullt edhe në mirëmbajtjen e mëtejshme të objekteve tona.

Planifikim Urban

Të gatshëm për të punuar në grup,  stafi ynë profesional bashkë me atë teknik kanë arritur të dëshmojnë punën e tyre;  prodhojmë cilësi dhe arkitekturë  i qëndron besnike kohës cilësi ashtu edhe në imazh.

Our Projects

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor ian hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

The Team

q

Elena

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh.

q

Andrea

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh.

q

Catherine

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh.