Mirëseerdhët në websitin e "3Bproject" Sh.P.K. Ne ndërtojmë të ardhmen tuaj.
D3B-projekt Sh.P.K. eshte nje kompani projektimi dhe zbatimi ne fushen e ndertimit.

Rreth Nesh

"3Bproject" Sh.P.K është një kompani ndërtimi e cila merret me projektim dhe ndërtim të objekteve me karakter të ndryshëm. Kompania ka 5 vite që vepron në tregun e Kosovës dhe Shqipërisë dhe është duke ecur me hapa të sigurt. picture

Cilësia, korrektësia dhe përgjegjësia na diferencon nga të tjerët. Jeni të mirëpritur të filloni bashkëpunimin me ne dhe së bashku të ndërtojmë të ardhmen!

Ne ndërtojmë të ardhmen tuaj. Këtë e bëjmë duke mundësuar cilësinë më të mirë ndërtimore. Arkitektura e qëndrueshme dhe bashkëkohore e cila i përshtatet vendit të ndërtimit si dhe komoditetit të dëshiruar.

 

Kush jemi ne?
info rreth 3Bproject

Hierarkia, stafi, ejt. "3Bproject" Sh.P.K eshte nje kompani ndertimi e cila merret me projektim dhe zbatim te objekteve me karakter te ndryshem.

Makineri, fuqi puntore "3Bproject" Sh.P.K eshte nje kompani ndertimi e cila merret me projektim dhe zbatim te objekteve me karakter te ndryshem.