This is an example of a HTML caption with a link.

Mirë se erdhët në faqen e "3Bproject" Sh.P.K. Ne ndërtojmë të ardhmen tuaj.
3B-Projekt Sh.P.K. është një kompani projektimi dhe zbatimi në fushën e ndërtimit.

Objekt banimi, në ndërtim.
Shitjet kanë filluar..

picture

Objekti i banimit gjendet në zonën Mati-I-Blloku c6/a. Objekti është në përfundim e sipër e shitjet kanë filluar për apartamente, lokale afariste, parkim etj

 

Projekt arkitektonik ideor.
Vilë familjare, arkitekturë bashkëkohore

picture

Nëse doni që vila juaj të veçohet nga të tjerat, të jetë e bukur dhe konforte për ju dhe familjen tuaj atëher ky projekt përmbush kërkesat tuaja.

 

3B Project - Katalogu 2013
Catalogue 2013

picture

Këtu mund ta shikoni katalogun më të ri të kompanisë tonë 3B Project.